Procés de familiarització

Ja fa un mes que hem obert les portes de la vostra escola. Després dels mesos d’estiu, agraïm tornar a veure la llar plena d’infants nouvinguts i retrobats, així com a les seves famílies. Si entre tots/es aconseguim que aquests moments estiguin envoltats de calidesa, de confiança, de cura i d’empatia, l’escola esdevindrà una experiència de vida. Mentrestant, esperem estar a l’alçada per captar i donar resposta a tots els neguits que poden sorgir d’aquest procés de familiarització.

Per facilitar que tot això hagi estat possible, agraïm que hageu pogut participar durant aquests primers dies, sent conscients de les dificultats que això pot suposar per a la conciliació familiar. Confiem en que la vostra presència hagi ajudat als vostres fills/es a conèixer a les persones que a partir d’ara, també formaran part del seu dia a dia. Familiaritzar-se amb l’entorn de la vostra mà, els aporta la seguretat i confiança que necessiten per viure aquest procés en harmonia.

Les següents imatges tracten de reflectir petits moments de les vivències que els infants han pogut experimentar durant aquestes setmanes. Imatges que capten l’acompanyament de les educadores, la relació entre iguals i la implicació de les famílies a l’escola.