El Vestíbul

El vestíbul, a més a més de ser l’espai per on entrem i sortim cada dia de l’escola, és també un espai on sortim a jugar en petits grups i el nostre pati interior els dies de pluja. Donades les seves dimensions, l’equip va pensar en crear racons amb diferents propostes adequades a les edats dels nens i nenes de l’escola bressol i a les seves families.
Aquests racons són:
  • Racó de famílies: Aquest és un espai on les famílies poden  trobar informacions generals d’escola, articles d’interès, els projectes que van creant l’equip educatiu… és un espai per poder seure tranquil·lament, conversar i compartir vivències i experiències.

  • La placeta del Sol Solet:
  • Racó de la Biblioteca: La biblioteca de l’escola, disposa d’un ampli ventall de contes per a que els infants puguin gaudir d’històries ben divertides i diverses. És un espai on els nens/es poden sortir al llarg del matí a mirar contes o bé a escoltar-los narrats per les seves educadores. La biblioteca disposa d’un servei de prèstec per a les aules.
  • Racó d’Experimentació: està ubicat a l’extrem dret del passadís, a la porta de Nadons, i és un espai destinat a experimentar i treballar la manipulació i descoberta d’elements. Hi han un parell de taules amb diferents propostes i mobles amb estris a l’abast dels infants per poder fer servir en allò que creguin convenient. És un espai obert al que poden accedir lliurement els infants que juguen al vestíbul, així com també per crear una experimentació puntual per grups. A part d’això els armaris que hi ha al racó guarden al seu interior tots els materials dels quals disposa l’escola per treballar l’experimentació, i és aquí on venen educadores i infants a buscar tot allò necessari per fer una proposta o per crear un espai de manipulació a les seves classes.
  • Racó de Plàstica: a l’extrem esquerre del passadís, es troba un espai dedicat a treballar propostes plàstiques. Els seus armaris i mobles tenen tot el material necessari per treballar l’expressió artística amb els nostres infants: pintures, plantilines, fang, cartolines, paper de diferents tipus, gomets, cola blanca, vernís…i un munt de materials que fem servir al mateix racó i a les classes per a que els infants puguin expressar la seva creativitat.
A més a més dels racons que estem creant, el vestíbul també és un punt de trobada i un espai de reunió que ens permet celebrar festes.