Benvingut setembre

Encetem el mes de les noves trobades i dels retrobaments amb les piles carregades i amb l’emoció pròpia de l’inici de curs. Pel moment, a l’escola es respira un ambient de transformació, de reforma, de nous objectius, de reptes i de molta il·lusió. Estem unint esforços per fer de l’escola una llar que us aculli amb el caliu que mereixeu, dedicant temps a la bellesa dels espais i dels materials. Tot i així, també estem guardant estones per reflexionar, per documentar-nos, per qüestionar-nos i per fer del nostre racó un lloc amable, que pugui acompanyar a la calma, tan necessària, del primer contacte i de les primeres separacions.

Poc a poc, van cobrant vida aquell llistat de noms que vam trobar-nos el primer dia. És un regal veure tantes emocions durant la curta estona de les entrevistes dels infants nouvinguts, al igual que observar les reaccions dels petits/es que entren de nou a l’escola per deixar el seu material. Se’ns dubte, setembre ens portarà noves experiències a cadascun dels que hi formarem part. Nosaltres, volem mostrar-nos obertes a acollir tots els sentiments, sense oblidar-ne cap ni un. Així, ens trobareu amb els braços oberts, amb el somriure als ulls i amb la mirada respectuosa, que us ofereix el temps que necessiteu vosaltres o els vostres fills/es.

Des d’aquí, us obrim també una finestra virtual a la nostra escola. Aprofitarem aquest espai per apropar-vos a les nostres tradicions i al ritme del dia a dia.

I ara sí… BENVINGUTS/DES AL SOL SOLET!