Un nou curs comença!

L’Escola Bressol Sol Solet obre de nou les seves portes, donant pas a un nou curs escolar que esperem que sigui una nova aventura plena d’il·lusió, d’aprenentatges i bons moments compartits.


Volem compartir amb tots/es vosaltres el què està suposant pels infants, famílies i educadores aquests primers dies de familiarització a la vida a l’escola, i què pensem és imprescindible per garantir que aquest procés sigui el més respectuós i satisfactori per tots i totes els que formem part d’aquesta petita gran família.

Al llarg d’aquestes primeres setmanes és molt important per a nosaltres vetllar per afavorir moments d’individualitat amb cadascú dels infants, per tal d’establir unes relacions afectives sòlides i segures, i així acompanyar-los en aquesta nova realitat que estan vivint.


Vosaltres famílies, amb la vostra confiança, amb els gestos i mirades de complicitat que ens feu arribar, amb les emocions i sentiments que compartiu amb nosaltres quan parlem dels vostres fills i filles, feu possible i afavoriu l’enfortiment d’aquest vincle tan important.


Cada infant viu el procés de familiarització de manera diferent, ja que cada infant és únic. Per tant, observar, acompanyar, respectar i acollir aquestes diferències i necessitats és la fita que cada inici de curs ens proposem des de l’escola bressol.

Tots plegats comencem aquest nou viatge!