Festa final de curs

Aquest dilluns 24 de juliol vam celebrar la festa de cloenda del curs 2022-2023.

Durant el matí, gràcies a l’Ajuntament, els infants de l’escola vam poder gaudir de l’espectacle “Camina que caminaràs”, de la mà de la contacontes Ingrid Domingo.

A la tarda, les famílies i l’equip de l’escola vam compartir tots plegats d’una tarda especial on les converses, les anècdotes, els somriures i l’emoció van estar presents en tot moment.

Gràcies a les aportacions de les famílies i de l’AFA vam poder gaudir d’un bon berenar, acompanyats d’un ambient festiu amb música i el ball dels més petits. A més a més, va tenir lloc un concurs de postres organitzat novament per l’AFA, en el qual estaven convidades a participar totes les famílies del centre.

Per concloure la festa, un pare de l’escola ens va oferir un concert de guitarra on va cantar cançons conegudes per tots i totes.

En aquesta festa, ens vam acomiadar d’una forma especial dels infants del cicle de 2-3 que el curs vinent comencen I3, i acaben la seva estada a la nostra escola. Us desitgem a tots i totes molta felicitat i molta sort en aquesta nova etapa que esteu a punt de començar.