Amb el desembre arriba el Nadal

Amb el mes de desembre arriba Nadal i amb ell, la nostra escola s’omple de màgia. Les llums, els guarniments i la música, ens ajuden a crear un ambient amb un caliu molt especial.
Durant aquestes dates, a l’escola vivim retrobaments que per a nosaltres tenen un valor molt significatiu. Els infants de primer de primària de l’escola Sant Francesc d’Assís, ens delecten com cada any amb un recital de cançons nadalenques. Alguns d’aquests infants, van passar per aquesta escola deixant la seva empremta, i ens omple el cor veure com han crescut. També, rebrem als avis i àvies de la residència Sophos, amb la qual mantenim una estreta relació durant tot l’any gràcies al nostre projecte intergeneracional. Per tots ells/es, aquestes són unes dates molt especials i sentir-se i acompanyats una estona pels més petits de la nostra escola, els treu un somriure. Per a nosaltres, aquesta és una proposta molt especial, ja que durant aquestes trobades ells i elles ens fan partícip dels records de part de la seva vida.
Totes aquestes emocions s’entrellacen amb un ambient més festiu i lúdic, arriba el Tió. Un personatge que hem cuidat molts dies i que finalment farem cagar. També fem un dinar de germanor, on els infants i tot l’equip ens trobem al vestíbulper festejar aquestes dates i acomiadar-nos fins a l’any vinent. L’AFA de l’escola està molt present i organitzarà una festa, amb un concert de l’escola de música del poble i amb el sorteig d’una panera, on totes les famílies podran participar. Des de l’escola volem desitjar-vos que gaudiu d’aquests dies acompanyats dels vostres éssers més estimats, i retrobar-nos tots plegats per començar un nou any on es compleixin tots els vostres desitjos.