El curs 2020/21 s’acaba…

Estimades famílies, la fi de curs ja ha arribat.     

Abans de marxar, els infants de l’escola i tot el personal van poder gaudir d’una festa, tot i que, no va poder ser com les d’anys anteriors, el nostre sentiment va ser el mateix. 

L’alegria d’haver acabat un curs que va començar amb moltes angoixes a causa de la situació sanitària, la satisfacció i l’orgull de veure’ls créixer als que es queden a l’escola, i la confiança de saber que els infants que marxen seran capaços d’acollir la nova etapa amb goig, il·lusió i tranquil·litat.
Esperem que el curs vinent l’escola sigui encara casa vostra, tant pel que us quedeu, com pels que heu marxat i pels infants que vindran;  i que entre tots/es plegats continuen formen part d’aquesta comunitat educativa.                    .

Aquesta setmana, hem continuat posant l’escola a punt, per rebre un nou curs.
A part dels treballs de manteniment i de neteja de tots els espais, el claustre ha continuat debatin i reflexionant sobre la tasca educativa  i els diferents aspectes pedagògics.

Tot i que ha estat un curs diferent, marcat pels grups bombolles, ens quedem amb l’alegria del temps compartit amb els vostres fills/es.                                   .

Que gaudiu d’aquestes tan merescudes vacances, i ens trobem al setembre.

                     .