Dies de Confinament.

Estimades famílies, avui es compleix la primera setmana a casa, amb l’escola tancada. Des de llavors tot ha estat un munt d’informacions i notícies que ens desborden una mica. Aquesta situació ens ha agafat a tothom per sorpresa i actuem en base al que ens pauten els organismes oficials. És per això que des de l’escola us convidem a que estigueu atentes a les pàgines oficials del Govern i de l’Ajuntament per poder obtenir una informació del tot fiable.

Pel que fa a la tornada a l’escola, OFICIALMENT romandrà tancada fins al 27 de Març inclòs, tot i que hi han declaracions del conseller d’Educació on s’insinua que aquest període possiblement s’allargui. El que si podem confirmar és que els tràmits per fer les Preinscripcions i Matrícules del curs vinent queden AJORNADES. Quan tinguem més informació referent a això us la farem arribar.

En quant al CONFINAMENT ens agradaría compartir amb vosaltres els nostres desitjos de que tots i totes estigueu bé, a casa i fent cas de les bones pràctiques per mantenir als nostres infants i al seu entorn sa. Com ja sabeu els vostres fills i filles estan en una etapa on el descobriment passa per explorar oralment els objectes, tot va a la boca, i el moviment és imprescindible per expressar-se…per tot això és molt important extremar encara més la neteja de joguines i superfícies , i com ja sabeu…NO SORTIR DE CASA.

Nosaltres així estem, en contacte virtual continu i teixint xarxes per poder mantenir-nos al dia amb el treball intern de l’escola. Totes les persones que formem part del Sol Solet estem bé, així com les nostres famílies, i desitgem de tot cor que vosaltres també ho estigueu.

Confiem que això passarà aviat i així poder retrobar-nos a la nostra escola per continuar aprenent junts i juntes.

Us obrim, amb aquestes imatges, la porta de les nostres cases per enviar-vos missatges de molts ànims i il·lusió!!