Agendes electròniques

Famílies, com us anunciàvem al setembre, ha arribat el dia de canviar la nostra via de comunicació amb vosaltres. Fins ara cada infant de l’escola tenia la seva agenda personal on deixàvem escrita tota la informació necessària per a que poguéssiu saber com havia anat el dia, sobretot a nivell d’hàbits, si faltava alguna cosa, etc. A partir de la setmana passada, però les nostres agendes han estat substituïdes per les agendes electròniques. Aquestes les podeu veure arrel de descarregar l’APP KinderTIC, i accediu al vostre contingut personal mitjançant una contrasenya.

Només portem uns dies fent-les servir i estem aprenent com funciona, així que us demanem paciència si trobeu alguna errada. Tots i totes heu rebut una circular on s’explica més detalladament el seu funcionament. Per qualsevol dubte, o si teniu problemes per accedir-hi ens ho feu saber i intentarem solucionar-lo el més aviat possible.

De totes maneres us recordem que per nosaltres és molt important el contacte diari, que parlem, que mireu la llibreta de la classe, les parets, els mobles i les nostres exposicions del què passa a l’escola per poder conèixer més a fons què viuen els vostres fills i filles al Sol Solet cada dia.